Теплоізоляція для фрукто-овочесховищ
При виконанні робіт з ізоляції камер зберігання фрутків та овочів, ми застосовуємо сировину виробництва «BASF Polyurethanes GmbH»(Німеччина) для якої розроблено ТУ та видано висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи про те, що матеріал можна використовувати як «Термо- та гідроізоляцію конструкцій , в т.ч. житлових, громадських, промислових та сільськогосподарських будівель та споруд; холодильних та морозильних камер для зберігання харчових продуктів».
Теплоізоляція методом нанесення шару пінополіуретану зазвичай застосовується для утеплення вже існуючих будівель або самонесучих ангарів. У цих випадках даний спосіб має такі переваги:
- можливість термоізоляції поверхонь зі складним рельєфом (стіни з виступами, ребра жорсткості бетонних плит перекриття, колони, силові ригелі та ін.);
- створення повітронепроникного шару: за рахунок закритої пористої структури, пінополіуретан не допускає повітрообмін через шар завтовшки 80 мм і більше;
- високий ступінь адгезії: можна наносити на більшість видів поверхонь (метал, бетон, дерево та ін.) без використання кріплення.