Гідрокулер

ГІДРОКУЛЕР ДЛЯ ІНТЕНСИВНОГО ОХОЛОДЖЕННЯ

ЧЕРЕШНІ, ВИШНІ ТА ІНШОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Одним із найбільш важливих етапів у технології зберігання некоторої плодоовощної продукції є попереднє охолодження продукції після збору за мінімальний період часу. Інтенсивне охолодження дозволяє досягти високої якості продукції та більш тривалих термінів зберігання, що особливо важливо при необхідності транспортування продукції кінцевому споживачеві на дальні стоянки. Гидрокуллинг Для таких продуктів як: черешня, вишня, морковь, артишок, спаржа, брокколі, брюссельская і квіткова капуста, сельдерей, огурець, баклажан, лук-порей, петрушка, горох, гранат, шпинат, солодка кукуруза, зелень і салати найбільш прийнятним інтенсивним охолодженням. є охолодження ледяної води. Для цього використовуються гідрокулери. Гідрокулер дозволяє охолоджувати продукцію за 10…40 хвилин ледяною водою при температурі +0,5..+10С. При гідроохолодженні продукція охолоджується швидше, ніж при повітряному охолодженні. У сравнении з повітряним охолодженням, при водяному охолодженні досягається менша втрата маси плодоовощної продукції, як в період охолодження так і в період післядуючого зберігання в холодильних камерах. Гидроохлаждение производится орошением продукции ледяной водой или погружением продукции в воду. При цьому продукція може бути як в незатаренном, так без.  

Але також варто звернути увагу, що гідрокулінг – це тільки частина ефективної системи збереження плодово-ягідних і овочевих культур. Для збереження товару первинної свіжості до часу доставки споживачам, особливо при експорті, необхідні також відповідні реалізовані камери зберігання, а також спеціально обладнані засоби транспортування. Крім того, для збереження урожаю необхідно як інтенсивне  охолодження, так і післядуюче охолодження в холодильних камерах, транспортування в рефрижераторах з четвертим підтриманням відповідного  температурного режиму.

Якість зберігання фруктів, овочів та ягід залежить від умов, які будуть створені для зберігання. Основними параметрами для зберігання плодоовочевої продукції є температура, вологість та склад газового середовища. Для якісного зберігання плодів потрібне правильне дотримання всіх цих параметрів. Наприклад, черешню зберігають у холодильних камерах при температурі -0,5…+0,5°С та вологості повітря – 90-95% до одного місяця, у регульованій атмосфері – до двох місяців. Наша компанія займається розробкою та проектуванням гідрокулерів. Ми виробляємо гідрокулери різної продуктивності від 500 кг/год до 5 000 кг/год та різних типів: стаціонарні та мобільні.

  Виробництво нашого обладнання здійснюється на території України висококваліфікованим персоналом, що знижує вартість порівняно з імпортними аналогами.

Стаціонарний гідрокулер на три палетомісця

Продуктивність з охолодження 2000 кг/год (для черешні). Душування крижаною водою з температурою +0,5…+1 С дозволяє швидко “забрати” з продукції тепло поля/саду та охолодити продукт з 26…28 С до +2…+3 С (2000 кг/ч ),  значно збільшивши при цьому граничні терміни зберігання, транспортування та реалізації продукції без втрати якості та ваги продукції. Повністю Український продукт із найкращих Європейських та Українських комплектуючих. Модельний ряд гідрокулерів MASHYDROCOOLER

1