ГІДРОКУЛЕР ДЛЯ ІНТЕНСИВНОГО ОХОЛОДЖЕННЯ
ЧЕРЕШНІ, ВИШНІ ТА ІНШОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ ПРОДУКЦІЇ

Але також варто звернути увагу, що гідрокулінг – це тільки частина ефективної системи збереження плодово-ягідних і овочевих культур. Для збереження товару первинної свіжості до часу доставки споживачам, особливо при експорті, необхідні також відповідні реалізовані камери зберігання, а також спеціально обладнані засоби транспортування. Крім того, для збереження урожаю необхідно як інтенсивне охолодження, так і післядуюче охолодження в холодильних камерах, транспортування в рефрижераторах з четвертим підтриманням відповідного температурного режиму.
Якість зберігання фруктів, овочів та ягід залежить від умов, які будуть створені для зберігання. Основними параметрами для зберігання плодоовочевої продукції є температура, вологість та склад газового середовища. Для якісного зберігання плодів потрібне правильне дотримання всіх цих параметрів. Наприклад, черешню зберігають у холодильних камерах при температурі -0,5…+0,5°С та вологості повітря – 90-95% до одного місяця, у регульованій атмосфері – до двох місяців. Наша компанія займається розробкою та проектуванням гідрокулерів. Ми виробляємо гідрокулери різної продуктивності від 500 кг/год до 5 000 кг/год та різних типів: стаціонарні та мобільні.
Стаціонарний гідрокулер на три палетомісця
Продуктивність з охолодження 2000 кг/год (для черешні). Душування крижаною водою з температурою +0,5…+1 С дозволяє швидко “забрати” з продукції тепло поля/саду та охолодити продукт з 26…28 С до +2…+3 С (2000 кг/ч ), значно збільшивши при цьому граничні терміни зберігання, транспортування та реалізації продукції без втрати якості та ваги продукції. Повністю Український продукт із найкращих Європейських та Українських комплектуючих. Модельний ряд гідрокулерів MAS–HYDROCOOLER
